Waar Flexitennis voor staat…

Wij begeleiden ieder individu naar een hoger spelniveau. Met ons hoogopgeleide en gepassioneerde trainersteam bieden wij grote kwaliteit. Jouw eigen wensen staan centraal en het unieke aan Flexitennis is dat jij zelf bepaalt wanneer de lessen plaats vinden en waar.

FlexiTennis is een initiatief vanuit Bureau Goals. Een expert in de wereld van sport, onderwijs en management. Het team van Bureau Goals bestaat uit professionals met veel kennis en ervaring in met name de tenniswereld. Zo verzorgt Bureau Goals de tennisleraren opleiding voor de KNLTB en zijn zij actief bij de ontwikkeling van opleidingen en workshops.

Flexitennis is ontstaan door de vraag vanuit de veranderde sportmarkt.

De ongebonden sporter

De wereld verandert en de manier van sporten ook. Al jaren neemt het aantal sportende Nederlanders toe en wordt er vaker gesport. Toch daalt het aantal leden bij de traditionele sportverenigingen. Consumenten binden zich minder snel en minder lang, en verwachten van sportorganisaties steeds meer flexibiliteit.

Circa 5 miljoen Nederlanders sporten ‘ongebonden’. Wij bedienen met Flexitennis de ongebonden sporter en in dit geval de ongebonden tennisser. Geen lidmaatschap, geen verplichte bardiensten of andere vrijwilligerstaken.

Flexitennis staat voor flexibel sporten, waar en wanneer jij dat wilt.

Het Flexitennis Team

Het trainersteam bestaat uit gediplomeerde en ervaren trainers

Rogier Beliën

Robin van Gelderen

Flexitennis is actief bij de volgende verenigingen

 
TVC