Reserveer
hier jouw lessen

Book & play!

Kijk in de agenda naar een geschikt moment voor jouw tennisles. Koop vervolgens een les of een lespakket. Na de aankoop ontvang je punten. In ons boekingssysteem kost 1 tennisles 1 punt. Indien met een groep wordt gelest, koopt 1 iemand uit de groep het pakket en boekt diegene de les in het boekingssysteem. Wanneer je boekt, kan je aangeven met hoeveel personen je de les komt volgen.

Lespakketten

1x Vrijspelen = €15,-

1x Losse les = €59,-

Lespakket Brons = €250,-

Lespakket Zilver = €480,-

Lespakket Goud = €708,-

Wil je meer weten over de pakketsamenstelling? Lees dan verder bij Tarieven.

Uw tennisleraren

Naam: Rogier Beliën
FlexiTennis - Tennislessen zonder verdere verplichtingen
Locaties(s): Castricum
Laren
Licenties: A, B & C licentie
Ervaringsjaren: 21
Over mij:

Mijn naam is Rogier Beliën. Sinds 2010 ben ik eigenaar van Bureau Goals en expert op het gebied van sport en onderwijs. Als leercoach voor de KNLTB ken ik het tennisvak als geen ander.

Graag deel ik mijn kennis en expertise om jouw tennisspel naar een hoger level te tillen. Ik zie je op de baan!

Naam: Nikki Hakkesteegt
FlexiTennis - Tennislessen zonder verdere verplichtingen
Locaties(s): Castricum
Licenties: A & B licentie
Ervaringsjaren: 10
Over mij:

Mijn naam is Nikki Hakkesteegt. Na mijn studie Sport, Management & Ondernemen ben ik sinds 2011 werkzaam als projectmanager bij Bureau Goals en geef ik sindsdien tevens tennisles in Castricum. Mede door de mix van les geven en daarnaast meewerken in de ontwikkeling van trainersopleidingen en workshops voor sportbonden, zit er een team van experts bij Flexitennis. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om jou een betere tennisser te maken.

Alle doelgroepen kunnen bij mij terecht. Kids, volwassenen, senioren en tevens ben ik ervaren in het les geven aan rolstoeltennissers en mensen met een verstandelijke handicap.

Naam: Robin van Gelderen
Locaties(s): Castricum
Licenties: A-Licentie
Ervaringsjaren: 3
Over mij:

Mijn naam is Robin van Gelderen. In 2021 ben ik na mijn HBO-Bachelor Sport, Management & Ondernemen gestart als projectmanager bij Bureau Goals. Het geeft mij veel plezier en energie dat er voor mij daarnaast nog de ruimte is om op de baan de mogen staan en lessen te verzorgen. Zodoende geef ik les in Castricum, via Flexitennis. Mede door de mix van lesgeven en daarnaast meewerken in de ontwikkeling van trainersopleidingen en workshops voor sportbonden, zit er een team van experts bij Flexitennis. Mijn kennis en passie voor de tennissport zet ik graag in om jou een betere tennisser te maken.

Junioren, senioren en rolstoeltennissers, allen kunnen ze bij mij terecht.

FLEXITENNIS is actief bij de volgende verenigingen

 
TVC